Ultima actaulizare: 25.07.2018 ora 11:51
 
     acasa  |  produse si servicii  |  cerere de oferta  |  parteneri  |  despre noi  |  contact   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
Catalog 2015
25.1 mb
 
 
Brosura 2015
2.8 mb
   
 
 
  Despre noi  
Grupul de firme Romplast SA & Recomplast SRL este un important producator de echipamente si accesorii pentru bransamente electrice si linii de joasa si medie tensiune din Romania.

Compania a luat fiinta in anul 1991, principalul obiect de activitate fiind reconditionarea si comercializarea ambalajelordin material plastic pentru bere si alte bauturi alcoolice si injectia diferitelor produse din materiale plastice.

In anul 1994, compania a produs primul Bloc de Masura si Protectie Monofazat, fiind primul partener care a raspuns acestei cereri venita din partea „ELECTRICA”, detinand din anul 2001 Brevet de inventie pentru „Bloc de Masura si Protectie”.

Recomplast & Romplast Buzau realizeaza cea mai mare parte din produse in baza unor brevete de inventie, desene/modele industriale, marci inregistrate la OSIM: Blocuri de Masura si Protectie Monofazate si Trifazate (BMPM, BMPT-Brevet OSIM nr. 116131), Dispozitive de Protectie la Supratensiune (DPS-Brevet OSIM nr. 118155), Cleme de Derivatie cu Dinti (CDD) pentru bransamente electrice, Cleme universale intindere bransament monofazat (CUIBM-Brevet OSIM nr. 114848), Cleme de intindere retea, legatura electrica, armaturi de sustinere, Presgarnitura (Brevet OSIM nr. 113409), Cabluri si conductori electrici, Izolatoare si Lanturi de izolatoare din materiale compozite, pentru Linii Electrice Aeriene. Pentru produsele realizate conform acestor acte de proprietate, titularul detine drepturi depline de fabricare, comercializare sub orice forma, import, stocare si depozitare, pe teritoriul Romaniei, in perioada de valabilitate.

Diversificarea gamei de produse, imbunatatirea continua a proceselor, a tehnologiilor de fabricatie, intarirea pozitiei pe piata interna si patrunderea pe piete de desfacere, reprezinta astazi, pentru marcile RECOMPLAST & ROMPLAST principalele obiective pe termen scurt si mediu.

Facand afaceri cu noi, veti realiza cat de real este motto-ul nostru: "Bine facut de prima data si de fiecare data cu costuri cat mai mici. "
Presedinte – Director General
Ing. Ion Burlacu
 
Debitare cu Plasma
Decapare prin Ultrasunete 1
Decapare prin Ultrasunete 2
Exponate Recomplast
Fabricare Barcute Cleme
Fabricare Cutii BMP
Fabricare Garnituri CDD
Fabricare Izolatori Siliconici
Filetare prin Roluire
Ghilotina Debitare Tabla
Indoire prin CIF
Indoire prin CIF Portabil
Injectie Cutii BMP
Inscriptionare Izolatori prin Poansonare
Inscriptionare prin Tampografiere
Montaj Monofazate
Montaj Trifazate
Prelucrare Mecanica Strung CNC
Recomplast Sectie
Recomplast Curte Exterioara
Rectificare Plana
Turnare Garnitura Poliuritanica
 
     acasa   produse si servicii   cerere de oferta   parteneri   despre noi   contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 - 2023 Recomplast & Romplast.
Toate drepturile rezervate