Ultima actaulizare: 25.07.2018 ora 11:51
 
     acasa  |  produse si servicii  |  cerere de oferta  |  parteneri  |  despre noi  |  contact   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
Catalog 2015
25.1 mb
 
 
Brosura 2015
2.8 mb
   
 
 
 

Tablou de Distributie pentru Interior tip TDI-8

 
Tablou de Distributie pentru Interior tip TDI-8
Tablou de Distributie pentru Interior tip TDI-8
 
Tablou de Distributie pentru Interior tip TDI-8Tablou de Distributie pentru Interior tip TDI-8

           PREZENTARE GENERALA

           Tabloul de distribuţie pentru interior tip TDI-8 realizează, într-o construcţie elegantă şi rezistentă, conexiunea între tabloul general de distribuţie / coloana de abonat şi circuitele interioare ale imobilului, asigurând şi funcţia de protecţie a acestora. TDI-8, aşa cum îl arată şi codificarea, poate găzdui între patru şi opt module standard (18 mm / modul) de întreruptoare automate miniatură (siguranţe automate), cu specificaţii de protecţie diverse, funcţie de alegerea proiectantului instalaţiei sau a abonatului. Protecţiile pot fi de tip magneto-termice (siguranţe automate obişnuite), diferenţiale (protecţia coloanei la defecte de izolaţie - curenţi de defect de 100 ÷ 300 mA, sau protecţia persoanei împotriva electrocutărilor accidentale – curenţi de defect de 10 ÷ 30 mA), sau mixte.

          În TDI-8 se pot instala, în funcţie de necesităţi sau prescripţii, întreruptoare automate 1P (monopolare), 1P+N, 2P, 3P, 3P+N, 4P, sau orice combinaţii ale acestora care nu depăşesc un număr de opt module standard de 18 mm.

           COMPONENTA SI ECHIPARE


          TDI-8 se compune din:
- Placă de bază
- Capac
- Vizor
          Placa de bază este echipata cu:
- accesorii pentru fixarea pe perete
- conector multiplicator de nul – necesar pentru legăturile la nulul de lucru şi / sau nulul de protecţie
- şină standard de fixare aparataj tip „Omega” – pe aceasta se instalează întreruptoarele automate
- accesorii pentru închidere
          Capacul este echipat cu:
- fereastră de acces la elementele de manevră (pârghiile de comandă) ale întreruptoarelor. Fereastra de acces are deschiderea de 144 mm (pentru opt module standard de 18 mm), dar accesul direct este asigurat doar pentru patru module (72 mm), restul spaţiului fiind prevăzut cu amprente de pre-decupare pentru alte patru module. S-a ales această soluţie întrucât nu orice aplicaţie necesită opt module de întreruptoare, iar deschiderile rămase neutilizate pot fi periculoase pentru personalul necalificat. Ca atare, se vor decupa (se vor rupe) zonele pre-decupate, în funcţie de numărul şi de tipul întreruptoarelor automate folosite.
- pe capac este montat vizorul transparent. Acesta are un dublu rol, asigurând atât posibilitatea de a observa poziţiile pârghiilor de manevră ale întreruptoarelor, cât şi izolarea spaţiului interior al TDI-8 faţă de intruziuni accidentale în interiorul incintei.

 
     acasa   produse si servicii   cerere de oferta   parteneri   despre noi   contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 - 2023 Recomplast & Romplast.
Toate drepturile rezervate