Ultima actaulizare: 25.07.2018 ora 11:51
 
     acasa  |  produse si servicii  |  cerere de oferta  |  parteneri  |  despre noi  |  contact   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
Catalog 2015
25.1 mb
 
 
Brosura 2015
2.8 mb
   
 
 
 

CLEMĂ DERIVAŢIE CU DINŢI PENTRU LINIE PRINCIPALĂ - CDDLP

 
CLEMĂ DERIVAŢIE CU DINŢI PENTRU LINIE PRINCIPALĂ - CDDLP
CLEMĂ DERIVAŢIE CU DINŢI PENTRU LINIE PRINCIPALĂ - CDDLP
 
CLEMĂ DERIVAŢIE CU DINŢI PENTRU LINIE PRINCIPALĂ - CDDLP

CLEMĂ DERIVAŢIE CU DINŢI PENTRU LINIE PRINCIPALĂ

CDDLP

-produs echivalent conform nomenclator ELECTRICA SA- CDD 250

CDDLP se utilizează pentru realizarea legăturii electrice în cazul derivării unei reţele secundare realizate cu conductoare izolate torsadate dintr-o reţea principală realizată tot cu conductoare izolate torsadate (de exemplu derivarea unei reţele aflate pe o stradă secundară din reţeaua aflată pe strada principală), fără a desizola conductoarele.

Clemele produse de firma noastra sunt superioare produselor similare de pe piata datorita urmatoarelor caracteristici:

– rezistenţa mecanică net superioară şi fiabilitate sporită în exploatare datorită materialelor folosite pentru carcase şi a şuruburilor speciale cu limitator de cuplu folosite.

- posibilitatea de a racorda în mai bune condiţii conductoare cu diferenţe mari de secţiuni: asigură centrarea conductoarelor derivate şi o strângere elastică datorită formei rotunjite a corpului clemei;

- asigurarea unui contact electric net superior prin folosirea a 6 bacuri cu cate 3 dinţi identici la ambele capete, ceea ce reduce considerabil valoarea rezistenţei de contact inerente după o perioadă de funcţionare ;

- reducerea valorii rezistenţei de contact prin folosirea a două şuruburi de strângere cu limitator de cuplu, realizate astfel încât la aplicarea cuplului de strângere precalculat piuliţa specială se rupe asigurâd un contact perfect de lungă durată, între punţile cu dinţi şi conductorul din fasciculul torsadat;

– permit realizarea legăturii electrice pe orice tip de conductor (aluminiu, cupru, unifilar sau multifilar) datorită materialelor utilizate şi a tehnologiei speciale de acoperire folosite pentru fabricarea dinţilor potentialul electrochimic este pactic egal atât pentru cupru cât şi pentru aluminiu.

- are un design mai modern, este mai solidă.

- asigură un montaj sigur în exploatare şi uşor de realizat, utilizând un număr minim de ustensile, respectiv o cheie tubulară de 13 mm.

Componenţă şi echipare

Clemele cu dinţi pentru derivaţie sunt compuse din mai multe repere după cum urmează:

- Corp inferior fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste, aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul de a susţine puntea cu dinţi pe partea interioară, de a asigura o bună etanşare a dinţilor, după strângere (împreună cu burduful), şi de a asigura fixarea piuliţei speciale în locaşul destinat ei de pe partea exterioară.

- Corp superior fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul de a susţine puntea cu dinţi pe partea interioară, de a asigura o bună etanşare a dinţilor, după strângere (împreună cu burduful), şi de a asigura fixarea şaibei pe partea exterioară.

- Burduf fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste cu structură elastică, aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul, împreună cu cele două segmente ale corpului, de a asigura etanşarea zonelor perforate de dinţi de pe cablu împotriva pătrunderii apei.

- Punţi cu dinţi fabricate prin ştanţare din tablă de alamă şi sunt protejaţi climatic prin stanare. Au rolul de a perfora izolaţiile conductoarelor , de a asigura un bun contact electric cu fiecare conductor în parte şi prin aceasta de a asigura un bun transfer energetic de la linia principală la derivaţie. Forma punţii cu dinţi este diferită fata de modelele de CDD pentru branşament; CDDLP - poate avea 6 sau 12 punţi,funcţie de secţiunea conductorului.

NOTĂ :

Stanarea dinţilor din alamă nu are rol de protecţie climatică, ci de egalizare a potenţialului de coroziune electrochimică. În acest mod s-a asigurat posibilitatea de a se interconecta diferite cabluri de branşament şi transport, respectiv toate combinaţiile uzuale posibile: aluminiu-aluminiu, cupru-aluminiu si cupru-cupru, clema devenind astfel cu adevărat “universală”.

- Şurub cu limitare de cuplu - un subansamblu compus dintr-un şurub M8, cu cap hexagonal, de uz general şi o piuliţă specială de rupere la valori impuse ale cuplului de strângere.

Cuplul de rupere pentru CDDLP este de 18-20 Nm.

- Şaibă specială - confecţionată prin ştanţare - ambutisare din tablă de oţel şi protejată împotriva coroziunii prin zincare. Are rolul de a asigura un efort de strângere uniform distribuit pe suprafaţa corpului superior, respectiv pe dinţii aferenţi acestuia.

- Piuliţă specială - confecţionată prin ştanţare din tablă de oţel şi protejată împotriva coroziunii prin zincare. Are rolul de a asigura un efort de strângere uniform distribuit pe suprafaţa corpului superior, respectiv pe dinţii aferenţi acestuia.

 
     acasa   produse si servicii   cerere de oferta   parteneri   despre noi   contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 - 2023 Recomplast & Romplast.
Toate drepturile rezervate